Blog

Divers Advies zet kennis en ervaring in voor de VPRO

De kracht van een omroep als de VPRO zit in het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent. De medewerkers van deze publieke omroep zijn het kapitaal.

Ook, en misschien juist in een tijd van bezuiniging, moet er oog zijn voor talent, dient er gewerkt te worden aan optimale programmateams en moet ruimte en kansen worden geboden aan medewerkers, ongeacht leeftijd (zicht hebben op hun onverwachte kwaliteiten).

Om de leidinggevenden van de verschillende disciplines daarin zo goed mogelijk te ondersteunen, zullen Marjon Reiziger en Shirley Khoeblal van Divers Advies in opdracht van de VPRO, een samenhangend, praktisch Handboek Talentontwikkeling opstellen dat goed bruikbaar zal zijn in het dagelijkse werk.

Dit project, gericht op ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van medewerkers, is begin maart 2012 van start gegaan en wordt mede gerealiseerd met een bijdrage uit ESF, het Europees Sociaal Fonds (het ESF investeert in jouw toekomst).

Comments are closed.