Over ons

Doordacht, compleet en succesvol diversiteitsprogramma voor bedrijfsleven, overheden en maatschappelijke organisaties

Het op de agenda zetten van diversiteit betekent: werken aan verandering. Wanneer een organisatie besluit dat haar personeelsbestand een afspiegeling moet zijn van de samenleving, dan kan zij kiezen voor een actief diversiteitsbeleid.

Beleid waarbij de doorstroom van vrouwen naar topposities wordt bevorderd, in-, doorstroom en behoud van allochtone medewerkers wordt vergroot en deskundigheid en ervaring van oudere collega’s (langer) wordt benut.

Divers Advies kent de vele voordelen van diversiteit voor zowel het functioneren van mensen binnen een organisatie als voor bedrijfsresultaten.

Shirley Khoeblal Specialist in Projecten & Evenementen

Ruime ervaring in organiserende functies, zowel binnen de media (publieke omroep) als in de cultuursector (overheden, semi-overheden, non-profit organisaties). Organisator van festivals, TV programma’s, evenementen.

Introduceerde diversiteitsbeleid bij de VPRO, Spotter van redactie- en presentatietalenten. Heeft een diverse culturele achtergrond en beschikt over kennis van en een breed netwerk in de (nieuwe) media.

Zij is netwerker, motivator, planner, daadkrachtig met gevoel voor verhoudingen, helder en gestructureerd , creatief en flexibel en bekend met bestuurlijke processen.

Marjon Reiziger

Marjon Reiziger Specialist in HR Management

Ervaren in HR management-en adviesfuncties, zowel in het bedrijfsleven, als bij non-profit organisaties en adviesbureaus. Trad op als diversiteitadviseur van raden van bestuur en directies. Bekleedt verschillende bestuursfuncties.

Diverse culturele ervaring deed zij op door werkopdrachten in Nederland, Duitsland en meerdere landen in Afrika. Beschikt over een groot internationaal netwerk. Speciale interesse in kunstprojecten, gaat voor juiste sfeer en kwaliteit.

De collages op deze website zijn door Marjon gemaakt.

Voor meer informatie over Divers Advies,
kunt u onze brochure hier downloaden.

Comments are closed.